Lago Iseo

Alleen het beste van Italië

Good Food Italia is een jong bedrijf dat beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We bieden een scala aan Italiaanse specialiteiten, geproduceerd in volledige overeenstemming met de kwaliteit en authenticiteit dankzij het exclusieve gebruik van grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

Alle producten die wij u aanbieden zijn handgemaakt met behulp van traditionele Italiaanse methoden. Elk jaar spenderen we veel tijd met onze fabrikanten om niet alleen nieuwe producten te vinden, maar ook om het toezicht op de ontwikkeling van de productie te bewaren. We zijn altijd op zoek naar de Italiaanse uitmuntendheid en stellen deze selectie voor aan onze klanten.

Waar wij voor staan:
  • Wij bieden alleen typisch Italiaanse producten aan waarvan de productie is toevertrouwd aan kleine bedrijven, geen industriële productie;
  • Direct contact met onze fabrikanten;
  • Wij testen altijd op kwaliteit voordat we de producten aanbieden aan onze klanten.

Elk product dat wij aanbieden is gemaakt met passie en volgens de Italiaanse traditie. Bij Good Food Italia vindt u alleen de beste Italiaanse producten, gemaakt door mensen met passie voor hun vak.